dilluns, 16 de gener de 2012

Ets una trista A

Aquests dies estic posant a prova la meva capacitat d'inventiva lèxica: he descobert l'Apalabrados o el que vindria a ser la versió on line per Icoses (phones, pads) i Androids, de l'Scrabble de tota la vida. 

Deixant de banda que quan fa un parell de partides que jugues, comences a notar que t'inventes paraules amb l'esperança (i la sorpresa, de vegades) que existeixin (i el pobre Pompeu Fabra, arrancant-se els ulls a la seva tomba cada vegada que tu intentes que t'agafi un plural acabat amb -as per emportar-te un triple de paraula o aberracions per l'estil), se't va fent evident, poc a poc, que hi ha lletres que et provoquen despreci.

Sí. 

Una A, per exemple. Un punt de res. Bah. Si és que no mereix ni existir. Preferiria dir-me Lur que haver de gastar caselles amb aquestes tristes vocals. En canvi, l'emoció se t'emporta quan t'apareix una L·L o una X o una Ç. Són difícils però recompensen. 

Recompensen. 

R1 E1 C3 O1 M3 P3 E1 N1 S1 E1 N1. 17. Si trobo un triple de paraula, la poso.

Imatge: Via Pinterest

4 comentaris:

 1. jo tambe he jugant al apalabrados! però ultimament jugo més a la versiò del mateix que es diu Worfeud... et reto a una partida!!
  http://literarysuicide.wordpress.com/2011/11/10/wordfeud-el-juego-de-las-palabras-cruzadas/

  abraçada ;)

  ResponElimina
 2. Si m'hi vols buscar... també hi sóc.

  ResponElimina
 3. No el coneixia, quina gran descoberta! Moltes gràcies!

  ResponElimina
 4. doncs LUR també éxisteix com a nom

  ResponElimina