dimecres, 30 de març de 2011

La secreta concurrència ofesa

-(...) i diu que és ella.
- Com?
- Que sí. Que diu que en aquell post, parles d'ella.

Ai Senyor. Sospir.

No sóc gaire conscient, de vegades, que el que escric aquí (el que "penso en veu alta") és llegit per d'altres persones. Sembla mentida; de fet és bastant incongruent. Si ho publiques (que ve de públic) és molt, molt, molt possible que algú - per error, per coincidència, casualitat, curiositat - ho llegeixi ni que sigui per acabar decidint que no ho vol llegir més.

No és la primera vegada que, equivocadament o no, algú se sent identificat amb alguna cosa que he escrit. De vegades, escric pensant que ningú més que jo entendrà de què va la història (que, de ser real, mai, mai, mai és explicada amb tots els detalls: o me'n guardo o n'afegeixo) i després resulta que he estat massa específica i se'm veu venir. I d'altres vegades, amb tota la intenció, en deixo anar quatre de fresques molt destinades a algú en concret (amb qui he de tenir molta confiança) i resulta que no me les ha enganxat. Això va com va. Però també us dic que majoritàriament això no va dirigit a ningú més que a qui ho llegeix, i el que busca és que cadascú en tregui el que vulgui.

Total, que saltant-me la meva filosofia de no donar consells, us en donaré un que espero que us serveixi: gaudiu, si és el cas, del que us explico. O critiqueu-ho. Què importa si és cert o no?

Tinc ànima de mentidera. La reprimeixo, però hi és.

P.D. No us puc assegurar que la conversa que comença el post sigui 100% fidel a l'original. :)

3 comentaris:

 1. Sí, noia, hi ha gent que es dona per aludida de seguida i altra que no pilla les indirectes ni que hi posis llums de neó!!! Mira, sempre pots seguir la tàctica mallorquina de...nooooo si no jo no parlava d'això!!! Ejem ejem...

  ResponElimina
 2. Doncs jo mes d'una vegada me vist identificat, i que vols que et digui, m'agradat.
  I com diu S.N. qu no s'entera de res o molt.
  Apa bon cap de setmana.

  ResponElimina
 3. "Però també us dic que majoritàriament això no va dirigit a ningú més que a qui ho llegeix" estàs parlant de mi!!!
  Ah, no.
  Ah, sí... el rellotge marca les 8:39, això és una indirecta!

  ResponElimina